7 Nisan 2013 Pazar

E-Kitap yazarak internetten para kazanmak


E-kitap yazarken dikkat etmemiz gereken hususlar nelerdir ?

E-Kitap Satış Sayfası ; E-kitap olarak toplamış olduğunuz bilgilerin satışını gerçekleştirebilmeniz için bir web sitenizin olması gerekli. Satış sayfası ise, kitap içerisinde yer alan konu başlıkları, kullanıcı yorumları ve kitap ta bulunan bazı bölümlerden bahsetmeniz, satışınızı kolaylaştıracaktır.

E-Kitap Destek ;Yazmış olduğunuz E-kitabı satışını yapmak için kurduğunuz  satış sayfasına destek  sistemi oluşturmanız gerekmektedir.E-kitabınızı alan kullanıcıların karşılaştıkları sorunlara çözüm getirmenize yardımcı olabilmeniz açıksından bu çok önemlidir.Bununla birlikte e-kitabınızı satın almak isteyen ve detaylı bilgiler isteyen insanlarda mail yolu ile sizinle irtibata geçmek isteyeceklerdir.

Reklam Bannerları , Kitap Hakkında Makaleler ; Yazmış olduğunuz e-kitabın satışını arttırmak, ve satış ortaklığı ağlarına kayıt olarak daha fazla kişiye ulaşarak satışını yapma adına reklam bannerları ve kısa makaleler oluşturmak gerekir.Özel olarak hazırlamış olduğunuz bannerlar ve makaleler, satış ortaklığı ağlarına kayıtlı satış ortaklarının sizin kitabınızı satmalarına büyük yardımı dokunacaktır.Bu sayade satış yapmak adına kısa sürede başarıya ulaşabilirsiniz.Ayrıca özel olarak hazırlamış olduğunuz bannerların, makalelerin kaliteli ve dikkat çekici olması satışınız artması adına çok önemlidir.

Satış Ortaklığı Platformlarına Kayıt ; İnternet üzerinden kitabınızın satışı ile alakalı her şeyini hazır hale getirdiyseniz geriye sadece satış ortaklığı ağlarına katılarak, satış ortakları ile beraber çalışmak kalır. Şayet kitabınızda bahsetmiş olduğunuz konu dikkat çekici ve benzersiz,bannerlarınız ve satış sayfanız kaliteli ise satış ortakları kısa sürede E-kitabını satmak için harekete geçecektir.


Daha fazla bilgi edinmek için tıkla

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder